CONTAVIS

Program contabilitate, gestiune, salarii Incearca GRATUIT
ELCOMTUR SRL angajeaza economist sau programator

CONTAVIS - program de gestiune si contabilitate

Programul poate fi utilizat pentru gestiunea primara, pentru contabilitatea valorica sau ca un sistem complet de evidenta primara, gestiune cantitativ-valorica si contabilitate. Programul editeaza receptii, facturi, bonuri de consum, situatii operative clienti- furnizori, jurnale TVA adaptate pentru TVA la incasare, balante si toata documentatia contabila, declaratiile 100,300, 390, 394 si 392 (in format PDF). Programul cuprinde si un modul de analiza financiara cu principalii indicatori de analiza. Se genereaza fisierele pentru bilant (inclusiv notele explicative, care sunt gata arhivate) , fisiere care pot fi importate direct in formularul de bilant ANAF.

Programul este 'expert' in tva la incasare.

Cateva exemple care arata grija noastra fata de timpul dumneavoastra:

Programul include si un modul de valuta.

Programul poate fi completat cu diferite module.


CONTAVISUL PROIECTELOR (fondurilor) EUROPENE

Programul contavis ofera posibilitatea tinerii concomitent a :
- contabilitatii globale a firmei
- contabilitatii proiectelor europene in care firma este implicata.
Acest lucru poate fi facut foarte simplu prin selectarea proiectului in momentul inregistrarii datelor primare/notelor contabile, nefiind astfel nevoiti sa incarcati balanta sintetica a firmei cu sute de conturi contabile analitice pe fiecare proiect.
Aproape orice lista sau centralizator din cadrul programului poate fi listat si pentru un singur proiect (decont de plati, balanta contabila, stat de plata, situatia amortizarii mijloacelor fixe, bilant contabil etc.).