Pret programe contabilitate-gestiune, salarii si mijloace fixce

Program contabilitate, gestiune, salarii Incearca GRATUIT
ELCOMTUR SRL angajeaza economist sau programator

Deoarece noi adaptam si configuram programele in functie de specificul firmei si stilul de lucru, pretul final al programelor va fi stabilit in urma unei discutii despre activitatea firmei sau firmelor dvs, despre numarul de calculatoare pe care se utilizeaza programele , daca trebuie sau nu sa preluam date din alt program etc.

Pentru cazul in care se lucreaza pe un singur calculator si nu se doresc module suplimentare, avem doua oferte pentru pachetul CONTABILITATE-GESTIUNE, SALARII SI MIJLOACE FIXE, utilizabile pentru un numar nelimitat de firme:

  1. Plata la instalare: la cumpararea programului, asistenta tehnica gratuita un an de zile iar din anul urmator asistenta se factureaza semestrial/anual si include actualizari si asistenta tehnica
  2. Plata in rate: pe toata durata utilizarii programului se factureaza semestrial/anual o suma care include costul programului, actualizarile si asistenta tehnica

In cazul platii in rate din 6 in 6 luni programul verifica pe internet daca sunteti la zi cu platile si nu veti putea lucra pentru lunile urmatoare daca nu ati platit. Putem aproba lucrul pentru urmatoarele luni si prin telefon(prin transmiterea unui cod) daca nu va merge internetul.